Trend alert – pijamalele purtate peste tot, chiar și ziua

De ceva sezoane încoace, se pare că pijamaua a părăsit patul pentru a înfrunta cu brio și cu stil jungla urbană. Dacă la început tendința sleepwear ți se părea too much, iată că a venit momentul să îți schimbi părerea. Se pare că pijamaua și-a găsit încet dar sigur un loc bine meritat printre cele mai în vogă tendințe ale iernii 2016 și ale anului 2017.

Cu cât vezi mai mult pe stradă sa pe blogurile de fashion tendința sleepwear, cu atât îți place mai mult nu-i așa? La fel ca și în cazul tendinței anilor nouăzeci.

Iar atunci când vine vorba despre a o adopta și tu, ai două opțiuni. Fie ești mai discretă, fie ești mai îndrăzneață.

Dacă vrei să porți tendința într-un look mai elementar și mai simplu alege fie o cămașă din mătase cu model ca de pijama, fie pantalonii ca de pijama tot din mătase. Cămașa se poate purta la o pereche de blugi tip boyfriend. Pantalonii tip pijamale se pot purta foarte ușor la un pulover tip sweat pentru cel mai frumos și mai cool look streetwear.

Cămașa ca de pijama se poate adopta însă mai ușor decât pantalonii. Se poate purta chiar și ca un sacou peste o rochie sau un tricou. Alături de pantalonii slim sau chino vei obține imediat o ținută sofisticată. Pantalonii arată cel mai bine alături de un blazer și tocuri.

Pentru un look mai îndrăzneț poartă un costum din mătase ce imită pijamaua. Un look mai riscant dar 100% original. Poți purta peste un palton drept și foarte lung. Deci dacă vrei un total look cel mai bine ar fi să mizezi și pe accesorii pentru a-l pune în valoare. Adică pe o poșetuță și pe cel ma frumos colier.

Oare cine a spus că pijamaua nu are cum să fie glamour?

Lasă un răspuns