Top cele mai frumoase plaje ascunse din Europa

In acest an vrei sa te tii departe de turismul de masa si sa te bucuri de liniste, dar si de cele mai frumoase peisaje? In acest caz, trebuie sa cauti cele mai frumoase plaje ascunse din Europa.

Stii oare sa tii un secret? Pentru ca iti vom spune care sunt cele mai frumoase plaje ascunse din Europa. Pentru ca batranul continent are o multime de plaje paradisiace pe care le poti vizita tot anul.

Los Genoveses, Spania. Golful Los Genoveses este inca un teritoriu virgin. Plaja se afla in Parcul Natural Cabo de Gata din Andaluzia. Aici nu vei vedea betoane niciunde in jur. Dunele sale cu nisip fin si auriu se intind pe o distanta de peste un kilometru. Si pentru a incorona totul, un vulcan reprezinta cel mai frumos fundal.

Gijipe, Albania. Vei schimba putin decorul cu aceasta plaja minunata. Albania este celebra pentru cele mai frumoase plaje izolate cu ape cristaline. Aceasta plaja cu nisip alb si cu un decor incantator in jur si cu apa in nuante de turcoaz se afla in mijlocul unei gropi intr-o faleza.

Kynance Cove, Anglia. Nu te asteptai sa vezi Anglia in acest top. Nu-i asa? Golful salbatic Kynance Cove te asteapta cu cele mai frumoase surprize. Se afla pe Peninsula Lizard in extremitatea de sud a tarii. Faleze verzi creeaza un contrast perfect cu apele in nuante de turcoaz marginite de plaje cu nisip alb.

Balemartine, Insule Tiree, Scotia. Daca inca te mai intrebi unde se afla cele mai frumoase plaje din Europa, trebuie sa faci si un tur pe litoralul Tiree, pe cea mai mica insula de aici. Chiar daca temperatura apelor de aici poate sa fie mai scazuta decat altundeva, plajele cu nisip alb si pustii, ne fac sa ne ducem cu gandul la cele mai frumoase destinatii exotice. Insula Tiree este insa cel mai insorit loc din Scotia deci nu ai de ce sa iti faci griji.

Cala Luna, Italia. Imagineaza-ti cele mai inalte faleze de calcar, o plaja cu nisip alb si ape in nuante de turcoaz. Iata ce te asteapta la Cala Luna, in apropiere de Cala Ganone.

Mjelle, Norvegia. Norvegia este o destinatie turistica minunata care atrage mai ales turistii pentru fiorudurile sau padurile sale dese. Dar in partea de nord a tarii se ascund o multime de plaje somptuoase. Plaja de nisip alb s negru Mjelle te va incanta cu siguranta insa de la prima vedere.

Laguna Nin, Croatia. Coastele croate au o multime de plaje magnifice. Dar daca vrei sa profiti de un cadru idilic si de cele mai linistite plaje, aici trebuie sa ajungi. Nu ai cum sa rezisti apelor sale deloc adanci care ofera o priveliste minunata asupra muntilor din jur.

Lasă un răspuns