The 100, sezonul 6 – o posibilă moarte, un sacrificiu… momentele șocante

Sezonul 6 al serialului The 100 a ajuns la final. Asteptand difuzarea acestuia pe Netflix, CW a difuzat marti, 6 august, episodul 13 al sezonului 6, ultimul inainte de o pauza destul de lunga inaintea sezonului 7. Asta deoarece sezonul 7 al serialului va fi difuzat abia in 2020. Insa ce ar trebui sa retinem in principal din acest ultim episod? A fost acest sezon 6 la fel de nebun ca precedentele? Intre posibila moarte a unui personaj principal si un sacrificiu enorm, iata care sunt momentele soc de final de sezon 6.

The 100 stie mereu cum sa ne surprinda, chiar si dupa sase sezoane. Anul trecut, finalul de sezon 5 a uimit un numar mare de fani cu un salt in timp de numai putin de 125 de ani insa ultimul episod al sezonului 6 difuzat in aceasta marti in USA ii va impresiona fara indoiala pe fanii serialului The 100. Din fericire, sezonul 7 a fost deja oficializat si confirmat chiar daca se stie deja ca va fi si ultimul.

Anomalia se reintoarce. Aminteste-ti ca de curand, in sezonul 6 al serialului The 100 personajele au descoperit o anomalie, un fel de furtuna verde din care Olivia a reusit sa scape in mod miraculos. Spre sfarsitul episodului, Gabriel remarca un tatuaj prezent pe spatele surorii lui Bellamy care era o replica a pietrei anomaliei pe care a studiat-o deja timp de 150 de ani. Dupa ce a introdus acest cod in piatra, un fum straniu de culoare verde s-a raspandit in intreg campul.

O posibila moarte. Insa aceasta furtuna ingrijoratoare nu reprezinta singurul lucru ingrijorator din acest sezon – in timp ce o ceata provocata de furtuna inunda incetul cu incetul locurile, o versiune adulta a lui Hope, fiica lui Diyoza, apare in peisaj. Aceasta ajunge sa o injunghie pe Octavia. In timp ce Octavia pare sa isi gaseasca sfarsitul in bratele lui Bellamy, corpul sau s-a transformat intr-o ceata verde. Acest lucru inseamna ca tanara este moarta sau nu?

Sacrificiul lui Clarke. Inainte de aceasta concluzie complet nebuna, Clarke a trebuit sa ii faca fata lui Russell si lui Simone care au pus stapanire pe corpul lui Abby in episodul 12. cele doua personaje au inteles ca spiritul lui Clarke au pus stapanire pe fiica lor Josephine si ca din aceasta cauza tanara este in pericol. Intr-un final, aceasta a reusit sa scape insa cu un sacrificiu enorm, a ucis-o pe mama sa, facand-o sa dispara in spatiu.

Lasă un răspuns