Tapetul – un must have al ultimilor ani

Din punct de vedere estetic, tapetul a castigat teren in ultimii ani si a adunat tot mai multi adepti in randul proprietarilor de locuinte care isi doresc sa aduca un aer elegant si rafinat incaperilor.

O astfel de alegere este cu adevarat inspirata datorita faptului ca infrumuseteaza si schimba total aspectul unei camere. Spre exemplu, poate mari locuinta oferind celor din jur iluzia unui spatiu mult mai mare.

Tapetul se gaseste intr-o gama variata de culori si de imprimeuri ceea ce inseamna ca va reusi sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Cei care aleg sa adauge tapet pe un singur perete vor dimaniza incaperea si vor oferi un plus de culoare acolo unde este nevoie. Chiar si cele mai monotone camere pot capata un nou aspect cu un minim de efort.

Redecorarea unei incaperi cu ajutorul tapetului se realizeaza simplu si rapid fara prea mari batai de cap si fara prea multa mizerie in jur. Partea din spate este autocolanta asa ca trebuie sa fie lipita cat mai bine pe o suprafata perfect curata. Urmele de moloz sunt complet date uitarii, iar locuinta poate fi schimbata fara efort.

De asemenea, pretul variaza in functie de modelul ales, dar mai ales in functie de lungimea dorita. Costurile sunt insa unele accesibile oricarui buzunar asa ca investita merita facuta. Este si foarte usor de curatat in cazul in care se pateaza sau se murdareste. Cu o carpa usor umezita, praful se indeparteaza dintr-o singura miscare.

Lasă un răspuns