Samsung Galaxy S11 (S20) – tot ce trebuie să știi despre acest terminal

Samsung pregateste actualmente lansarea telefoanelor S11, S11+, S11e care, conform ultimelor zvonuri aparute s-ar putea numi S20, S20+ si S20e insa nimic nu este inca sigur. Mai multe informatii circula deja in jurul acestor telefoane si va propunem ca in acest articol sa rezumam tot ce stim despre acest subiect.

In 2020, primul smartphone care va atrage cu siguranta toate privirile este Galaxy S11 sau mai degraba S11 si declinarile sale.

Performante si ecran 120 Hz. Sa incepem cu cele mai concrete informatii si anume cele cu privire la performantele oferite de Samsung Galaxy S11. Samsung a oficializat deja Exynos 990, procesorul pe care il vom regasi pe viitoarele telefoane lansate de marca, cel putin in Europa. Pe alte piete cum este cea din Statele Unite ale Americii Samsung va opta ca de obicei pentru un Snapdragon 865, cel mai puternic in 2019. Ecranul noilor telefoane de la Samsung va beneficia de o rata de reefresh de 120 Hz. Samsung Galaxy S11 are deci toate sansele de a se alatura cercului relativ restrans al telefoanelor care depasesc 60 Hz. Galaxy S11 este un excelent candidat pentru o astfel de rata de refresh.

Galaxy S11 va excela sau nu in domeniul foto ? Daca este sa ne uitam la caracteristicile lui Exynos 990, vedem ca acesta este capabil sa adminsitreze un aparat foto de 108 mpx. Samsung a oficializat deja un senzor cu aceasta rezolutie lasandu-ne sa intelegem ca Galaxy S11 va profita cu siguranta de acestafara indoiala.

Aplicatia Samsug Camera mentioneaza de altfel o calitate video care poate ajunge pana la 8K precum si doua moduri noi – Director’s View (capabil sa filmeze cu toti senzorii existenti in acelasi timp) si Night Hyperlapse (hyperlapse in mod de noapte). Single Take Photo este un mod cu ajutorul caruia poti face mai multe poze intr-o singura repriza si se mai mentioneaza modul Vertical Panorama.

Galaxy S11 va fi Galaxy S20 ? Mai multe piste evoca faptul ca S11 se va numi S20. O schimbare menita sa marcheze schimbarea de deceniu si anul 2020. Aceasta abordare nu este insa complet inedita in lumea telefoanelor intelgente. Pentru modelele sale din gama premium Huawei a trecut deja direct la P8, P9 si P10.

Va fi Galaxy S11 compatibil 5G ? Avem toate motivele sa credem ca si S11 se va adapta acestei tranzitii. Samsung propune deja variante 5G ale unor modele ale sale precum Galaxy Note 10+ 5G.

Pretul si data lansarii. In ceea ce priveste pretul, ne putem astepta la un pret de 800 de euro pentru Galaxy S11. Samsung a anuntat deja ca va organiza Samsung Unpacked pe data de 10 februarie ocazie cu care va oficializa fara indoiala acest nou model.

Lasă un răspuns