Porunci pentru a adopta așa cum trebuie tendința boemă

Cea mai în vogă tendință pentru vara anului, tendința boemă sau boemo-gipsy-folk după cum mai este denumită sau boho revine în forță și în vara anului 2021. Va invada toate piesele vestimentare, dar și accesoriile, bijuteriile sau pantofii. Influențe gitano, inspirații hippie, referințe amerindiene… iată ce trebuie să faci penru a adopta așa cum trebuie această tendință.

Adoptă franjurii. Imposibil să nu porți franjuri atunci când vorbim despre tendința boemă. Sunt vedetele incontestabile ale sezonului. De la vesta de șerif până la sandale sau geci tio kimono, franjurii din piele, perle sau materiale sunt cele mai frumoase.

Poartă cizmele cu franjuri chiar și vara. Pentru a arăta ca o adevărată aventurieră gipsy, trebuie să porți cizme low boots cu franjuri sau cu lănțișoare sau desert boots cu ținte. Te vei simți ca și la un rodeo.

Nu trebuie să te mai desparți de rochia lungă. Un veirtabil must have al tendinței gipsy, rochia lungă, mai ales cea cu imprimeuri florale este cea mai frumoasă. Nu trebuie să o ignori, mai ales vara. Este fluidă, amplă, confortabilă, lejeră și foarte practică.

Poartă cele mai frumoase imprimeuri etnice. Africane, aztece, mexicane, indiene, amerindiene, trebuie să porți peste tot fuste cu imprimeuri etnice, bluze brodate cu flori, pantofi în stil etnic… sunt cele care pot pune în valoare o ținută mult prea simplă sau clasică.

Apelează la hainele croșetate. Asta nu înseamnă că va trebui să porți macrameurile bunicii. Cele mai frumoase piese vestimentare croșetate sunt topurile, rochiilel gipsy sau gențile de tot felul. Cu cât mai hippie cu atât mai bine.

Trebuie să adori hainele cu pompoane. Pompoanele sunt cele mai frumoase atât pe haine cât și pe pantofi. Bluzele etnice, sandalele cu pompoane, gențile besace de plajă arată minunat puse în valoare de pompoane.

Lasă un răspuns