Personajele din seriale care riscă să moară în 2020

Sfarsitul de an este aici. Ocazia ideala deci de a ne revedea serialele preferate si de a ne gandi oare care sunt personajele din seriale pe care poate nu le vom mai vedea in noul an ce si-a facut recent aparitia.

Lagertha din Vikings. Primele cinci sezoane din seriale vor fi difuzate din 2020 pe Netflix iar sezonul cu numarul sase va aparea pe alte televiziuni. Dar sezonul cu numarul sase ar putea cunoaste un lot destul de mare de morti. Prima pe lista este Lagertha. Vizata de un profet care ii promite ca va muri de mainile unuia din fiii lui Ragnar, Legertha ar putea sa depuna armele in anul 2020.

Jim Hopper din Stranger Things. In acest caz, avem de-a face inca cu mai multe incertitudini. Inca nu stim daca serialul se va reintoarce in 2020. In plus, nici nu stim in ce stare se afla si Hopper. Ar putea fi in viata sau nu.

Oliver Queen, Arrow. Un lucru deloc surprinzator pentru cei care se uita la serial. Supriza ar fi daca un twist final, ar veni sa il salveze pe Oliver. Sezonul cu numarul 8 din Arrow este si ultimul iar cei din casting au anuntat ca finalul ar putea sa fie cam dezamagitor….

Catherine Fox, Grey’s Anatomy. Acest serial ne-a facut de foarte multe ori sa plangem. Pentru finalul sezonului cu numarul 16 se spune ca mama lui Jackson, Catherine nu va supravietui. In orice caz, aceasta nu a fost total vindecata de forma sa rara de cancer.

Ander din Elite. Conform zvonurilor recente, se pare ca un personaj ar putea sa moara in sezonul cu numarul 3 din Elite. Am vazut cum eroii din serial au fost filmati intr-un cimitir. Oare cine ar putea sa paraseasca serialul? Se spune ca ar fi vorba despre Ander care ar putea sa fie bolnav. Scena unde se poate observa cum tanarului erou ii curge sange din nas nu a fost trecuta cu vederea de fani, de unde si teoriile cu privire la moartea sa.

Nairobi din Casa De Papel. Cei care urmaresc acest serial se tem ca Nairobi nu va supravietui. Stim foarte bine ca se pot face unele lucruri pentru a fi salvata, precum stim ca aceasta s-ar putea sa nu supravietuiasca ranilor sale. Raspunsul il vom avea la inceputul sezonului 4, cat de curand. Wait and see, dupa cum se spune.

Lasă un răspuns