Orange is the new black în modă în 2021

Oare chiar așa o fi? Se pare că da! Această culoare plină de vitamină este cea care ne invadează dressingul pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Corail, somon, piersică, șofran, curry…nuanțele de portocaliu sunt cele mai în vogă. Nuanța de corail era deja foarte prezentă anul trecut, dar în acest an, portocaliul se regăsește pe scena modei în foarte multe variante, una mai frumoasă decât cealaltă.

Fie că vorbim despre pantaloni, pantofi, fuste, topuri sau accesorii, portocaliul va fi o nuanță omniprezentă în 2021.

Nu știi cum să porți portocaliul în 2021? Îți venim în ajutor cu câteva idei.

Un trenci in nuanțe de portocaliu somon sau corail. Ideal pentru zilele frumoase de primăvară, trenciul este piesa vestimentară clasică, o piesă care va fi cel mai bine pusă în valoare de portocaliu. Alături de o rochiță neagră va arăta cel mai bine. Poți completa ținuta cu o geantă sau ochelari de soare în aceleași nuanțe.

Geaca în nuanțe de portocaliu. Geaca în nuanțe de portocaliu sângeriu este geaca care va arăta minunat alături de blugii clasici în nuanțe închise și de un top alb.

Bluza în dungi. Știi deja că bluza în stil navy este o piesă vestimentară atemporală și indemodabilă. Cu dungi în nuanțe de somon nu ai însă cum să dai greș.

Îndrăzneșți să porți o pereche de pantaloni în nuanțe de portocaliu? Alege o pereche de pantaloni carrot în nuanțe pastelate pe care să îi porți alături de culori sobre în partea de sus.

Saboții revin în forță în vara anului 2021. Platforma lor de lemn va fi cel mai bine pusă în valoare de nuanțele de portocaliu. Dar nu numai saboții arată cel mai bine în nuanțe de portocaliu atunci când vine vorba despre pantofi. Pantofii peep-toe, slip-on, balerinii sau sandalele îți vor pune cel mai bine în valoare toate ținutele estivale.

Lasă un răspuns