Mom jeans – Tendința anilor 1990 revine în forță!

Denimul se impune cu forță în noul sezon primăvară-vară 2021 printre cele mai în vogă tendințe. Dar o piesă vestimentară din denim care se remarcă printre toate modelele de blugi este cu siguranță celebrul mom jeans. Este cel mai frumos model atunci când vine vorba despre blugi cu o croiala retro avantajoasa care îți va oferi un look cool și casual minunat.

Cu siguranță că crezi că ai un déjà –vu. Celebrii și frumoșii mom jeans erau piesele vestimentare must have din dressingul mamelor active care revin în forță pe scena modei după 15 ani. Cu un model informal și ușor vintage te va seduce și pe tine cu siguranță datorită laturii sale casual dar feminină în același timp.

Dar oare ce înseamnă mom jeans? Blugii mom sunt acele modele de blugi cu talia înaltă, cu o croială ușor largă și suplă pe șolduri și drepți în partea de jos. Uneori sunt îndoiți puțin jos pentru un look perfect retro.

Blugii mom sunt modelel de blugi care te vor ajuta să creezi cele mai cool ținute cu un stil vintage dar modern în același timp. Iată câteva idei de ținute în care blugii mom se pot transforma în cei mai buni prieteni ai tăi.

O ținută cool și originală. Poartă blugii mom alături de un maiou în nuanțe de alb și de o geacă de piele. Cizmele cu vârf decupat care pot fi purtate cu șosete colorate pot completa de minune ținuta.

O ținută casual șic. Poți purta blugii mom la un body, la un sacou din jacard, la o pereche de pantofi eleganți în nuanțe de galben și la o pălărie.

Un look elegant și plin de clasă. Poartă blugii mom la o cămașă elegantă cu dungi, la un trenci bej, la o pereche de pantofi bordo și la o geantă bej. Un look perfect pentru a merge la muncă sau la o întâlnire de afaceri.

Mai poți purta blugii alături de un top cropped, de o bluză cu dungi, cu cei mai trendy bascheți sau balerini și cu cele mai frumoase sacouri ale sezonului.

Lasă un răspuns