Fusta tub – sunteți pro sau contra?

Cu alurile sale de fusta tip creion dar și puțin cam sportswear, cu un efect de jogging, fusta tub a reușit să fure inima tuturor fashionistelor înrăite. Fetele stilate de peste tot adoră să o poarte la un look sporty șic. Iată cum se poate purta cu stil și să vedem dacă o vei purta și tu sau nu.

Fusta tub este cea mai urbană piesă vestimentară, este cea mai confortabilă, cea care îți oferă cea mai frumoasă alură. Revenită în forță direct din anii 1990, fusta tub este cea mai bună idee pentru cele mai frumoase ținute sportswear sau casual. Este însă mai sofisticată și poate face parte din cele mai glamour ținute.

Cum o poți purta la cele mai stilate ținute? O haină mai cocoon prin excelență, fusta tub poate fi purtată și la un total look sportswear. La un tricou polo, un pulover tip sweat sau o bluză cu glugă și la o pereche de bascheți arată cel mai bune pentru un look urban, street și foarte cool.

Dar dacă vrei să fii confortabilă dar vrei în același timp să joci cartea eleganței, poți purta fusta tub la o cămașă, la o curea lată înnodată în talie și la o pereche de pantofi tip escarpen nu foarte înalți.

O altă alternativă cosy-șic- poți înlocui materialele mai street sau casual cu cele mai elaborate. Adică țesături cu paiete, imprimeuri cu flori sau motive cu dungi. Ornamente vizuale care vor schimba puțin latura simplă sau clasică a fustei tub și care te vor pune cel mai bine în valoare.

Fusta tub poate să fie deci plină de clasă și sexy, arătând foarte bine la un top cropped mulat sau la o cămașă fluidă. Dar și la o vestă oversize.

Din piele, colorată, cu cele mai frumoase motive sau imprimeuri… fă din fusta tub un aliat de preț atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute.

Lasă un răspuns