Franjurii sunt cei mai trendy în acest sezon!

Franjurii sunt cumva ca și cazul fostului prieten. Atunci când crezi că ai scăpat de el, revin din nou în forță. te seduc din nou și din nou și știu cum să se reinventeze sezon după sezon.

Chiar dacă și-au făcut o reîntoarcere timidă pe scena modei acum ceva sezoane, în 2021, mai ales în sezonul primăvară-vară 2021, revin în forță și devin un adevărat must have.

Franjurii se pot purta în 1001 feluri

Pentru a pune în valoare o ținută mai banală și pentru a-i conferi o minunată alură seventies sau dacă vrei să ai cea mai trendy ținută, trebuie să porți franjurii fără moderație. Dar niciodată în total look. Poartă franjurii pe o singură piesă vestimentară sau un accesoriu și nu pe mai multe.

Cele mai novice dintre voi trebuie să poarte franjurii în mici tușe. Adică pe o geantă, pe sandale, pe o geacă din piele suede… în timp ce fashionistele mai temerare pot să poarte franjurii pe o piesă vestimentară mai forte precum o fustă, un poncho sau o rochie cu franjuri din cap până în picioare.

De ce iubim franjurii?

Pentru că te ajută să ai cel mai frumos look hippie șic și pun rebela din tine în valoare. Sunt cei care îmbină de minune stilul vintage cu cel modern, fiind un detaliu care atrage atenția și care surprinde mereu și mereu.

Nu e de mirare deci că fashionistele din întreaga lume, vedetele sau cele mai celebre bloggerițe au adoptat din ce în ce mai mult piesele vestimentare cu franjuri.

Romantice alături de piesele vestimentare în alb, franjurii se vor trendy alături de denim și gipsy alături de piesele vestimentare din piele suede. Sunt cei care te ajută să ai cel mai frumos look hippie șic și să fii cea mai frumoasă la un festival de muzică.

Lasă un răspuns