Cum se poartă pantalonii largi cu femintate?

Pentru foarte multe persoane, pantalonii largi sunt sinonimi cu o siluetă androgină și cu cel mai frumos look masculin-feminin. Sunt însă o piesă vestimentară destul de greu de purtat dar care posedă un potențial fashion imens. Iată câteva idei care să te inspire atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute create în jurul pantalonilor largi.

Cum se poartă pantalonii largi seara? Pantalonii largi nu ți se pare a fi feminini? Ei bine, nu e chiar asa. Sunt cei mai buni atunci când vine vorba despre cele mai șic ținute de seară. Poartă-i cu un top scurt cu paiete, cu cea mai frumoasă pereche de sandale cu tocuri, de o geantă de piele în aceeași culoare ca și geanta. Pantalonii largi se pot transforma astfel în cei mai buni aliați atunci când vine vorba despre cea mai stilată ținută.

Cum se poartă pantalonii largi la birou? De obicei, pantalonii largi nu sunt prima piesă vestimentară la care te gândești atunci când vine vorba despre ținutele office. Păcat însă. Cu talia înaltă, dintr-un material care ne duce cu gândul al materialul celebrului costum de business woman, pantalonii largi sunt cea mai bună idee pentru a fi cea mai stilată la locul de muncă. Poartă-i alături de o cămașă din blugi sau de una cu imprimeuri. Alături de o pereche de pantofi tip derby arată minunat. Dacă porți peste cămașă o geacă de blugi vei sparge puțin latura mult prea strictă a ținutei.

Cum se poartă pantalonii largi atunci când vrei să fii cea mai cool? Dacă nu ai observat cumva deja, pantalonii largi sunt cele mai trendy piese vestimentare ale momentului. În week-end îi porți purta cu o pereche de sandale și de pantofi mai trendy, de un top cu imprimeuri sau cu peplum și de o geantă împletită. Vei avea asigurată cea mai cool alură.

Tu cum vei purta pantalonii largi în noul sezon?

Lasă un răspuns