Cum se poartă bluza navy în 2021 cu stil?

Clasica bluză în dungi este o piesă vestimentară clasică, atemporală care nu încetează să se reînnoiască mereu și mereu. O vei adora și tu cu siguranță în noul sezon. Iată câteva idei de ținute care o pun cel mai bine în valoare.

Cu dungi orizontale și foarte fine, bluza navy a fost multă vreme doar apanajul celebrilor marinari sau al unui look de vacanță made in Britany. Sau rezervată doar copiilor din cauza aspectului său mult prea candid.

Dar în ultimii ani, bluza navy a știut cum să se reinventeze și să seducă pe toată lumea. Iată cum ar trebui să o porți în noul sezon primăvară-vară 2021.

Bluza navy într-un look casual. Bluza navy arată foarte bine alături de un sacou mai șic cu nasturi aurii și de cea mai cool pereche de blugi pentru cel mai bun echilibru.

Cele mai feminine detalii. Bluza navy poate să fie cel mai bine pusă în valoare de detalii femin »ngi, mesajele sunt cele care vor face diferența.

Stilul navy împins la extrem. Poartă peste bluza navy un cardigan sau o geacă tot în dungi, de data aceasta mai mari.

O bluză navy, blugi si pantofi stiletto. Bluza navy merge de minune cu orice tip de ținută. Alături de pantofi cu toc va fi cea mai feminină.

Dacă vrei un look mai feminin, poartă bluza navy alături de o fustă tip patinatoare și de o pereche de sandale cu toc pentru cel mai glamour look dar și casual în același timp.

Bluza navy se poate purta și la un eveniment mai special. Merge de minune cu o pereche de pantaloni negri, eleganți și cu o poșetă cu paiete aurii pentru o latură festivă.

Lasă un răspuns