Cum se poartă blugii albi cu stil în 2021?

Vara este sezonul ideal în care poți purta cei mai frumoși pantaloni în nuanțe de alb. Dar și de blugi, că nu degeaba sezonul primăvară-vară 2021 este cel în care denimul va fi rege. Dar blugii albi nu se poartă doar în vacanță alături de un top lejer și de cele mai frumoase sandale. Iată cum se pot purta cele mai frumoase modele de blugi albi cu stil.

Cum se poartă blugii albi cu stil? Blugii albi pot să devină extrem de șic atunci când îi asociezi așa cum trebuie, alături de cele mai frumoase piese vestimentare. La birou se pot purta alături de o cămașă fluidă în nuanțe de bleumarin și de cei mai frumoși balerini din piele suede în nuanțe de camel. Poartă la ținută o geantă originală în cele mai frumoase combinații de culori sau cu cele mai frumoase motive.

Cum se poartă blugii în week-end? În week-end poți purta blugii albi alături de o cămașă din denim cu un model de tunică, o pereche de Converși în nuanțe de roșu și de o geantă tip găleată tot în nuanțe de roșu viu. Combinația ideală pentru a fi casual dar șic în același timp. Îți poți accentua talia cu ajutorul unei curele sau poți înlocui tenișii cu cele mai frumoase modele de sandale cu tocuri sau cu platforme.

Cum poți purta blugii albi seara? Ți se pare imposibil sau prea complicat să porți blugii albi seara? Nu e chiar așa. Cu un top elegant negru și cu sandale cu toc, blugii albi arată cel mai bine seara. Sunt cei mai cool pentru cea mai șic ținută. Cerceii fanteziști pot pune cel mai bine ținuta în valoare. Sau dacă nu vrei să porți un top negru, poți miza pe un top în nuanțe de roz pudrat, una din cele mai frumoase culori ale sezonului primăvară-vară 2021.

Lasă un răspuns