Cele mai frumoase culori ale anului 2021

Care sunt cele mai frumoase culori la care va trebui să apelezi în anul 2021 pentru a purta cele mai frumoase ținute? Celebrul Pantone, un nume de referință atunci când vine vorba despre culori la modă îți răspunde la întrebare. Nu îți mai rămâne decât să mergi la shopping și să îți achiziționezi cele mai frumoase piese vestimentare în aceste nuanțe minunate.

O combinație perfectă între tandrețe și dulceață. De purtat singure sau împreună, cele mai în vogă culori ale primăverii 2021 sunt rozul tandru și dulce numit Rose Quartz și un albastru ciel calm, liniștitor și pastelat care răspunde la numele fermecător de Blue Serenity. Aceste două nuanțe în vogă arată minunat atât pe piese uni- tunici, pantaloni, cămăși sau rochii cât și în cele mai frumoase imprimeuri și cele mai frumoase motive florale, dungi sau buline.

Cele mai naturale și frumoase culori. Natura este onorată în această primăvară cu cele mai frumoase nuanțe care ne duc cu gândul la floră și la faună. Piesele vestimentare arată minunat în nuanțe de maro deschis, natural și blând, cu un nume evocator, Iced Cofee, dar și în nuanțe de verde dinamic și radios precum cea de Green Flash. Aceste două nuanțe vor pune cel mai bine în valoare toate piesle vestimentare în vogă ale anului 2021: rochia din dantelă, fusta midi, fusta tip pantalon, cămașa din mătase, pantalonii scurți tip bermude, geaca bomber sau vesta.

Cele mai vii și mai frumoase nuanțe. Culorile anului 2021, mai ales ale noului sezon primăvară-vară 2021 se vor și vii și pline de vitamină. Apelează la cele mai frumoase nuanțe de portocaliu călduros, Peah Echo, de galben viu și luminos- Buttercup sau de un roșu viu care te va pune cel mai bine în valoare și poartă numele de Fiesta.

Se pare că moda va fi cea mai luminoasă și te va ajuta să fii cea mai stilată.

Lasă un răspuns