Care sunt cele mai frumoase modele de geci de adoptat în această iarnă?

Dacă în materie de modă totul ține de gusturi, tendințele actuale sunt totuși cea mai bună sursă de inspirație pentru a-ți reînnoi gaerderoba. Cele care sunt în căutarea unui nou model de geacă care să le încălzească cu stil, pot alege dintre cele mai în vogă modele, de purtat peste tot.

Paltonul army. Este un model de palton care revine mereu în forță în fiecare sezon rece. Cu stilul său army foarte structurat și cu nasturii săi aliniați foarte frumos, nu e de mirare că este paltonul iubit de foarte multe fashioniste. În nuanțe de verde kaki sau de negru este cel mai frumos.

Haina de blană. Acum câțiva ani, nu îți închipuiai că va deveni piesa ta vestimentară preferată, nu-i așa? modelele sunt din ce în ce mai colorate și mai frumoase și se pot purta chiar peste tot. Alături de blugi si un top mai vaporos arată cel mai bine.

Geaca doudune. Nimic nu e mai plăcut sau mai frumos decât geaca doudune dintr-un material gros și matlasat, care îți ține de cald și te ajută să fii cea mai frumoasă în același timp. Poart-o la un top gri și la o fustă mai bufantă pentru un look casual șic minunat.

Geaca tip cojoc din lână shearling. Cu un stil vintage foarte delicios, geaca tip cojoc revine în forță mereu în sezonul rece. Un model oversize arată cel mai bine purtat la o pereche de blugi și la un top în dungi.

Să nu uităm nici de cele mai frumoase modele de redingotă, de paltoane tip halat, de geci parka sau bomber, de imprimeuri sau de gecile color block care sunt și ele cea mai bună alegere pentru acest sezon rece.

Tu pe care model ai ales să mizezi?

Lasă un răspuns