Beți multă apă

De-a lungul vieții mele am trecut, la fel ca oricare altă persoană, atât prin perioade bune în care mă descurcam decent pe toate planurile dar și prin perioade mai puțin bune care deși m-au ajutat destul de mult în viitor, pe moment nu mi-aș fi dorit să le trăiesc.

Ideea e că în timp am ajuns la concluzia că tot ceea ce mi se întâmplă, fie bun sau rău, depinde doar de mine și de factorii cărora chiar eu le permit să-mi influențeze viața și fiindcă nu am de gând acum să-mi expun clar problemele aici am să dau un exemplu mai minor dar pe care foartă multă lume l-a întâlnit și probabil încă-l mai trăiește. Este vorba despre stările de oboseală, nivelul crescut peste măsură al stresului, starea de somnolență chiar dacă nu ne aflăm la ora noastră de somn, diverse dureri bizare, amețeli atunci când ne ridicăm în picioare, vedere încețoșată uneori iar exemplele pot continua.

N-am fost mare consumator de apă până în momentul în care m-am hotărât că trebuie să fac ceva ca viața mea să se schimbe în bine. Lucram foarte mult însă nu prea aveam grijă de mine. Mă trezeam dimineața, îmi făceam rutina zilnică și plecam fără să beau apă de frica să nu mă apuce în autobuz. Când ajungeam la muncă mă luam cu treaba și uitam să beau apa fiindcă mi se părea că am ceva mai important de făcut. Seara ajungeam acasă, făceam un duș, mâncam și mă puneam să dorm, din nou fără să beau apă fiindcă n-aș fi vrut să mă trezesc peste noapte și să nu mai pot adormi după. Iar ceea ce am povestit aici se întâmplă în viețile multora.

Am citit și m-am informat mult despre importanța apei și influența ei asupra stării organismului nostru și am început să consum în jur de 4 litrii de apă pe zi pentru a-mi crea din nou în organism echilibrul de altă dată.

Lasă un răspuns