Balerinii colorați sunt cei mai frumoși pantofi ai primăverii

Dacă vorbim despre reîntoarcerea în forță a primăverii, vorbim și despre cele mai frumoase culori dar și despre cele mai frumoase modele de pantofi care să îți pună în valoare ținutele, balerinii în special.

Balerinii sunt cei mai frumoși în noul sezon. Cu șireturi, în nuanțe de acidulate, cu fundițe mici pline de vitamină sau cu imprimeuri, balerinii trendy ai anului 2021 sunt cei care te vor face să fii cea mai trendy și cea mai în vogă.

Luna martie este deci ocazia ideală de a-ți reorganiza dressingul și de a pune deoparte cizmele îmblănite, botinele sau alți pantofi pentru iarnă. Trebuie să porți cele mai frumoase perechi de teniși, de pantofi salome, pantofi derby și de balerini.

Și ai de ales între o mulțime de modele care îți vor pune toate ținutele în valoare, de la balerinii în nuanțe de albastru regal cu șireturi de purtat cu o pereche de blugi boyfriend până la balerinii roșii pasionali care arată minunat alături de o geantă roșie.

Cu vârf ascuțit, lăcuiți, cu șireturi, din piele suede, cu imprimeuri leopard, în nuanțe pastelate… dacă nu ești fan al balerinilor clasici trebuie să știi că ai de unde alege între o mulțime de modele care se adaptează tuturor stilurilor și gusturilor. În ceea ce privește culorile, cu siguranță că marii câștigători sunt roșul viu, gabenul lămâie, albastrul regal, corailul, rozul frăguță, portocaliul dar și clasicele culori precum nude sau bleu ciel.

Balerinii colorați sunt alegerea ideală atunci când vrei să pui cele mai simple sau mai clasice ținute în valoare. Sunt cei care te vor ajuta să celebrezi cu stil și grație venirea primăverii datorită celor mai luminoase, mai vii și mai tropicale nuanțe. Te vor ajuta să înfrunți jungla urbană cu stil și bună dispoziție.

Lasă un răspuns