American Crime Story, o dată de lansare pentru sezonul 3 centrat pe Bill Clinton și Monica Lewinsky

Fosta stagiara de la Casa Alba va lucra ca si co-producatoare la acest al treilea sezon al celebrei antologii americane.

Dupa fostul campion de fotbal american, O.J. Simpson, dupa care defunctul croitor Gianni Versace, fostul presedinte american Bill Clinton are onoarea de a fi prezentat in antologia American Crime Story care a ajuns la sezonul cu numarul 3. Sezonul 3 al antologiei va fi centrat pe legatura sa cu Monica Lewinsky care a provocat destituirea sa la sfarsitul anului 1990.

Fosta stagiara de la Casa Alba va figura si in genericul serialului deoarece este una din producatoarele acestui nou sezon. Filmarile pentru American Crime Story-Impeachement ar trebui sa inceapa anul viitor in februarie urmand sa fie difuzata pentru prima data noul szon in SUA incepand cu 27 septembrie 2020. Cel putin acesta este anuntul oficial facut de catre John Landgraf, presedintele Fx Networks, care co-produce de altfel si acest serial.

Perioada controversata. Aceasta data creeaza deja controverse in randul unui numar mare de persoane deoarece alegerile prezidentiale americane au loc la scurt timp dupa, pe data de 3 noiembrie. Unii estimeaza ca data difuzarii aventurilor lui Bill Clinton va avea un impact asupra campaniei, mai ales ca numerosi sunt furiosi in campul democrat deoarece isi doresc sa stie daca ar trebui sau nu sa demareze o procedura de destituire impotriva presedintelui republican Donald Trump.

Insa John Landgraf nu tine cont de toate aceste critici si a declarat ca aceasta difuzare a sezonului 3 nu va determina cine va fi sau nu ales presedinte al Statelor Unite ale Americii. Acesta a mai declarat ca oamenii vor fi cu siguranta interesati de acest subiect in preajma alegerilor.

Un proiect de lunga durata. Proiectul unui sezon al serialului American Crime Story centrat pe aceasta aventura a presedintelui la acea vreme este evocat de mai bine de trei ani insa abia acum a reusit sa se materializeze. Beanie Feldstein este cea care va juca rolul lui Monica Lewinsky si Sarah Paulson va avea rolul Lindei Tripp, confidenta sa de la Casa Alba, din cauza careia a izbucnit de altfel acest scandal.

Primele doua sezoane al serialului American Crime Story, co-produs de Ryan Murphy si Brad Falchuck (Glee, American Horror Story) care reviziteaza marile cazuri judiciare care au marcat istoria au primit in total 16 premii Emmy. De-a dreptul impresionant, nu-i asa?

Lasă un răspuns