All Things Cease to Appear, un nou thriller marca Netflix

Amanda Seyfried a fost cap de afis pentru filmul Mank in decembrie anul trecut. Actrita revine pe platforma cu All Things Cease to Appear, un thriller care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 29 aprilie. Este disponibil deja un trailer.

All Things Cease to Appear: o mutare care se transforma intr-o veritabila drama
Adaptare a romanului omonim scris de catre Elizabeth Brundage, All Things Cease to Appear este noul film original lansat de Netflix, obligatoriu de vizionat. Scenariul va relua subiectul din materialul de baza, urmarind povestea unui cuplu care se muta din Manhattan intr-o casa situata in valea Hudson. O schimbare radicala pentru mica familie. George, Catherine si fiica lor Franny incep un nou capitol din viata odata cu aceasta mutare, intre peretii unei ferme care pe vremuri era folosita pentru exploatarea laptelui. O serie de evenimente stranii urmeaza sa se petreaca la scurt timp de la instalarea familiei. Cei care au locuit aici inaintea lor, familia Halle au lasat urme adanci. In plus, in timp ce totul derapeaza, casnicia dintre George si Catherine incepe sa scartaie.

Este ferma bantuita? La prima vedere, trailerul filmului All Things Cease to Appear ne duce pe aceasta pista. Se pare ca George si Catherine vor deveni prada unor fenomene paranormale. Pentru cei care nu au citit romanul original, intriga o veti descoperi pe Netflix incepand cu data de 29 aprilie.

Amanda Seyfried in rolurile principale
Duo-ul Shari Springer Berman/Robert Pulcini realizeaza acest thriller. Au ales-o ca actrita pe Amanda Seyfried. Este amuzant sa o vedem in aceasta intriga care se apropie de You Should Have Left, una din ultimele sale aparitii. Actrita nominalizata la premiile Oscar si Golden Globes pentru rolul din Mank va fi punctul nevralgic al intrigii. Sotul sau este interpretat de James Norton.

Lasă un răspuns