4 trucuri pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Grăsimea de pe abdomen este una din cele mai rezistente și cele mai tenace dintre toate. Regimul nostru alimentar care privilegiază fast food-urile și alimentele grase este cel care nu ne ajută deloc atunci când vine vorba despre evitarea colăceilor dizgrațioși.

Care sunt însă cele mai bun trucuri pentru a obține o siluetă zveltă și pentru a scăpa de grăsimea abdominală?

Spune nu sodiului. Sarea este cea care poate favoriza în mare parte retenția de apă și deci și stocarea de grăsimi în organism. Este în banca acuzaților deoarece provoacă celulită și îți poate altera starea de sănătate deoarece poate cauza o alterare a țesuturilor interne. Elasticitatea naturală a pielii este și ea amenințată din cauza sodiului iar riscurile de hipertensiune arterială sunt ridicate.

Evită consumul de lapte. Organismul uman poate digera destul de greu lactoza, molecula de zahăr prezentă în lapte. Din acest motiv pot să apară senzații de balonare, fără să vorbim despre persoanele care sunt intolerante în întregime la lactoză. În plus, produsele lactate conțin și un nivel ridicat de grăsimi deci ar trebui să fie evitate atunci când ești la regim.

Alege fructele potrivite. Fructele sunt cele mai bune atunci când vrei să ai grijă de silueta ta. Cel mai bine ar fi însă să le alegi pe cele care conțin un nivel de glucoză și de fructoză mai echilibrat. Cel mai bine ar fi să privilegiezi fructele precum lămâia, stafidele sau cele care sunt bogate în antioxidanți, care vor ajuta organismul să se debaraseze de radicalii liberi, cei mai încăpățânați atunci când vine vorba despre acumularea de grăsimi.

Redu consumul de glucide. Nu poți să renunți complet la glucide, dar poți încerca să reduci consumul lor. Glucidele în exces din organism nu pot fi arse și se stochează în țesuturile adipoase.

Lasă un răspuns