Trucuri simple pentru a pierde 2 kilograme într-o săptămână

Indiferent de câte kilograme îți dorești să slăbești, nu uita un lucru: trebuie să slăbești cât mai sănătos. Nu mai pierde timpul cu numărarea caloriilor din alimente, urmează aceste sfaturi simple și vei reuși să pierzi 2 kilograme într-o săptămână, rapid și sănătos.

Un meniu hipocaloric și o oră de sport intens pe zi. Minimul de calorii ingerate în cazul femeilor este de 1200. Pentru a spori rezultatele și pentru a avea rezultatul dorit, acela de a slăbi două kilograme într-o săptămână, adaugă zilnic, timp de o oră practicarea unui sport. În 4-5 zile rezultatele se vor vedea cu siguranță. adaugă la toate acestea consumul de minim doi litri de apă pe zi și două căni de ceai verde pe zi și rezultatele sunt garantate.

Iată un exemplu de meniu de 1200 de calorii:
– La micul dejun poți consuma un bol mic de lapte, în jur de 150ml, în care adaugi cereale integrale fără zaharuri, o cafea neagră sau un suc de portocale proaspăt stors.
– La prânz poți consuma două felii de pâine integrală, o salată de ton cu roșii, castraveți și salată verde. Gustarea va fi formată dintr-o banană mai mare.
– La cină poți consuma 100g de piept de pui la grătar, cu garnitură de mazăre, fasole verde, morcovi sau conopidă.

Știai că bananele te ajută să pierzi aproximativ 1 kilogram pe zi? Bananele nu sunt tocmai cele mai populare fructe ale sezonului rece însă ne țin de cald, fiind rezervorul ideal de energie în acest sezon caracterizat de depresie și frig. În cazul în care ești dispusă să consumi banane de-a lungul unei zile întregi, apă și ceai verde, vei reuși să scapi cu ușurință de un kilogram în plus.

Spune Adio grăsimilor, preparatelor industriale, fasst-food-ului și semipreparatelor. Spune Da apei plate cu lămâie, este eficientă și sănătoasă. Poți consuma până la 2 litri pe zi. Încearcă să nu mănânci după ora 19:00 și nu uita de cei doi litri de apă pe care trebuie să îi consumi zilnic în mod obligatoriu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *